Nieuws medio april groep 3/4

kronkel

Heeft u thuis gehoord dat uw kind uit groep 3 al zo goed kan lezen? Ze spellen niet meer, lezen in een vlot tempo en lezen al moeilijke woorden en boekjes. Soms gaan we in de klas ook race lezen, dat vinden ze allemaal leuk. De kinderen hebben veel meer zelfvertrouwen en willen graag voorlezen. Op het moment zijn we ook in groepjes aan het toneellezen in groep 3 en 4 . De kinderen krijgen dan een bepaalde rol en lezen dan dat stukje tekst voor. 

Fijn dat de kinderen van groep 4 zo hard gewerkt hebben aan het leren van de tafels. Verschillende kinderen hebben hun tafeldiploma al mee naar huis gekregen. Sommige kinderen moeten nog even oefenen, maar dat gaat wel goed komen.

In groep 4 hebben we de spreekbeurten en de boekenkringen achter de rug, De kinderen hebben hier enthousiast aan meegedaan, zoals u heeft kunnen lezen op Parro. 

Ouders bedankt voor jullie bijdrage!

Vrijdag a.s. gaan we genieten van een welverdiende vakantie van 2 weken. Heerlijk!