IPC thema en weektaak

kronkel

Met IPC zijn we gestart met het thema ‘De wijde wereld’. In dit thema gaan we in op de handel wereldwijd. De afgelopen dagen hebben we gekeken naar de import en export goederen die we in Nederland hebben. En naar de handelsbedrijven van Haaften, nationaal en internationaal.

Groep 8 heeft de eerste cito ’s alweer achter de rug. Voor hen zijn de cito toetsen vervroegd, omdat de doorstroomtoets (voorheen de eind cito) nu in februari plaatsvindt.

De weektaak is inmiddels gedigitaliseerd. Ieder kan op zijn Chromebook zien welke taken hij/zij moet af hebben. Als het werk is ingeleverd komt dat in hun weektaak te staan. Mocht er nog iets verbeterd moeten worden of afgemaakt dan kunnen ze dat ook zien. Bij een aantal taken is geen instructie nodig en kunnen ze dus zelf die taken inplannen.