Complimenten kikker

kronkel

In groep 5 en 6 zijn we begonnen met de complimenten kikker. Tijdens de taalles heeft groep 5 een compliment voor een andere klasgenoot geschreven. Eerst hebben we besproken wat nu eigenlijk een compliment is. Daarna ging iedereen enthousiast aan de gang. Tijdens het voorlezen van het compliment kwamen we erachter dat het wel heel fijn is om een compliment te krijgen. Daarom zijn we in de klas gestart met de complimenten kikker. De kikker verhuist iedere dag naar een ander kind. Dit doet hij stiekem. Als de complimenten kikker bij jou op bezoek is, moet je de hele dag complimenten gaan geven aan je klasgenoten. Ook als je de complimenten kikker niet hebt mag je natuurlijk complimenten geven. Dit maakt het raden wie de complimenten kikker heeft alleen maar moeilijker. Nu worden er de hele dag veel complimenten gegeven 😉